Velkommen som medlem i Dans Trondheim IL

Våre medlemstyper er:
- Aktiv dans barn (4-17 år): Kr 200 
Alle barn u/18 år, som skal delta på dansetreninger/kurs i regi av Dans Trondheim må registreres som medlemmer før de kan melde seg på kurs. Medlemskapet er med å dekker klubbens administrative kostnader, lisens, og forsikring av barnet. 

- Aktiv Dans voksen: Kr 400 
Vi oppfordrer alle som skal gå kurs i regi av idrettslaget til å bli et aktivt klubbmedlem. Som medlem er du med å støtter oppunder at klubben kan arrangere rimelige dansearrangementer for alle som ønsker det. Som medlem får man også tilgang på dansetreninger i regi av Dans Trondheim. 
Medlemskapet dekker følgende: Medlemskontingent (kr 200), aktivitetsavgift (kr 100) og grunnlisens til Norges danseforbund (Kr 100). 

- Aktiv Dans student: Kr 300
Rabattert medlemspris for studenter.


Om idrettslaget Dans Trondheim IL

Dans Trondheim er en av få frivillig baserte danseklubber (idrettslag) i Trondheim.

Dette betyr at vi i motsetning til de kommersielle aktørene, fører klubbens overskudd tilbake til våre medlemmer i form av bl.a. dansetreninger, rimelige dansekurs, dansekvelder og dansefester. 

Klubben er et supert møtested for danseglade mennesker i alle aldre. Hos oss er alle velkommen uansett alder og bakgrunn.

Klubben ble formelt stiftet den 4.8.2005 under navnet Dans Med Oss, og er registrert i enhetsregisteret med org.nr: 988 518 808.
Vi er et idrettslag tilsluttet Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komite, samt i Norges Danseforbund.

Vi skiftet navn til Dans Trondheim i 2016, og ønsker nye og gamle venner velkommen!


Medlemstype Pris
AKTIV dans barn (0-12 år) 200,00 Til Innmelding
AKTIV dans student 300,00 Til Innmelding
AKTIV dans UNG (13-17 år) 200,00 Til Innmelding
AKTIV dans voksen 400,00 Til Innmelding